Yhteystiedot

 

Hoivakartta Oy

Toimitusjohtaja
Merja Lovén
Uutelantie 55
26720 Monnanummi
044 342 8002
merja.loven(at)hoivakartta.fi
y-tunnus 2658509-4

Miksi jakaa tietoa, eikä hyödyntää sitä itse?

Vuonna 2008 aloitin toiminimiyrittäjänä T:mi Merja Lovénin nimellä.  Kahdeksan vuotta tein yksinyrittäjänä töitä. Pidin työstäni ja asiakkaita riitti. Suoritin samalla yrittäjän ammattitutkinnon ja siinä aloin miettimään, että entä jos lähtisinkin laajentamaan ja palkkaamaan työntekijöitä? Tuli vastaan ohjeistus, että lähihoitajan tutkinnolla ei voi toimia vastuuhoitajana. Siitä lähti ajatus opiskella itselleni ammattikorkeakoulututkinto ja vuonna 2015 valmistuin Geronomiksi (AMK). Opintojen aikana jatkoin yrityksen kehittämistä Samkin yrityskiihdyttämössä. Syntyi Hoivakartta Oy:n, jonka perustin vuonna 2014. Toiminimen lopetin vuoden 2016 loppuun, jonka jälkeen toimin kotipalveluyrittäjänä Hoivakartta Oy:n nimellä.

Hoivakartan ideana on ollut alusta lähtien toimia kotiin vietävien palvelujen yrittäjien, asiakkaiden ja läheisten tukena erilaisin palveluin. Palveluita on kehitetty ja kokeiltu jo viisi vuotta ja idea palveluihin kehittämiseen on lähtenyt siitä, että haluan ikääntyvien ja muiden toimintakyvyltä heikentyneiden ihmisten saavan hyvää, laadukasta ja luotettavaa apua ja tukea kotiinsa. Siitä syntyikin ajatus aloittaa myös verkkovalmennukset asian tiimoilta ja tällä tavalla auttaa avun tarvitsijoita. Uskon, että osaamiseni jakaminen muille palveluntuottajille auttaa heitä kehittämään omia palveluitaan sekä auttaa uusien palveluntuottajien syntymisen markkinoille. Toivon, että valmennukseni herättävät ajattelemaan, että alalla ei voida mennä vain raha edellä. Kuuluu kyllä saada palkka tehdystä hyvästä, laadukkaasta ja asiakasta tukevasta työstä. Valmennukseni ovat asiakaslähtöisiä ja arkikielisiä. Käytän valmennuksissa paljon myös kokemustietoa sekä omia laajoja verkostoja.

Oma intohimoni on tutkia tietoa ja opiskella sekä kehittää itseäni jatkuvasti. Tällä hetkellä olen päivisin palkkatöissä avopalveluiden asiantuntija nimikkeellä ja lisäksi opiskelen ylemmässä ammattikorkeakoulussa terveyden edistämistä. Yrittäjyyteni aikana olen ollut Satakunnan yrittäjissä kolme vuotta sote-projektiryhmän puheenjohtajan, sekä hallituksen että työvaliokunnan jäsenenä. Olen ollut myös Rauman yrittäjien ja toimialajärjestö Teson hallituksen jäsenenä. Jätin luottamustehtävät 2018 vuoden loppuu ja nyt keskityn työntekemiseen, opiskelemiseen ja tiedon jakamiseen.

Ota yhteyttä tai lähetä palautetta

Tämä lomake kerää sinusta nimi- ja sähköpostitiedot asiakaspalvelua varten

1 + 2 =

Tunnustukset

TESO ry:n valitsema Vuoden hoivayritys 2012